Каштани розквітли у Києві: фото заквітчаного міста

unn.com.ua 27 Кві. 15:46 Категорія:Суспільство

Каштани розквітли у Києві: фото заквітчаного містаКаштани - символ Києва та невід'ємна частина столичних пейзажів - цвітуть у місті, створюючи особливу атмосферу своїми квітучими алеями.

Російський FPV-дрон влучив у вантажівку на Харківщині, поранено водія

unn.com.ua 27 Кві. 15:29 Категорія:Війна

Російський FPV-дрон влучив у вантажівку на Харківщині, поранено водія52-річний цивільний водій вантажівки отримав важкі поранення, коли ворожий безпілотник влучив у його вантажівку поблизу Вовчанська Харківської області.

Плетенчук про ситуацію в Кринках: продовжуємо утримувати цю ділянку

unn.com.ua 27 Кві. 15:20 Категорія:Війна

Плетенчук про ситуацію в Кринках: продовжуємо утримувати цю ділянкуУкраїнські війська відбили чотири російські атаки в Кринках Херсонської області і продовжують утримувати цей район.

У Херсоні росіяни ракетою вгатили по закладу освіти, без постраждалих

unn.com.ua 27 Кві. 15:11 Категорія:Війна

У Херсоні росіяни ракетою вгатили по закладу освіти, без постраждалихРосійські військові випустили ракету по Херсону, влучивши та частково зруйнувавши навчальний заклад у Корабельному районі, хоча ніхто з цивільних не постраждав.

ДТП у Броварах з потерпілими: суд відправив Майбоженка під варту

unn.com.ua 27 Кві. 15:08 Категорія:Кримінал та НП

ДТП у Броварах з потерпілими: суд відправив Майбоженка під вартуГолова Броварської районної державної адміністрації Володимир Майбоженко був взятий під варту на 2 місяці за те, що спричинив ДТП з чотирма жертвами у стані алкогольного сп'яніння.

На лівобережжі Херсонщини гуманітарна ситуація досить складна - Плетенчук

unn.com.ua 27 Кві. 15:01 Категорія:Війна

На лівобережжі Херсонщини гуманітарна ситуація досить складна - ПлетенчукГуманітарна ситуація на лівому березі Херсонської області досить складна: російські окупанти нехтують правилами, жорстоко поводяться з місцевими жителями, обмежують їхнє пересування, примусово депортують і грабують їхні будинки.

Ukraїner - проєкт про Україну

ukrainer.net Категорія:Реклама

Ukraїner розповідає пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей, мистецтво та бізнес в Україні. Понад 200 волонтерів створюють для вас ці історії, які показують інакшу Україну.

Мобілізація студентів: хто згідно з новим законом має відстрочку та які є нюанси

unn.com.ua 27 Кві. 14:55 Категорія:Слайдер

Мобілізація студентів: хто згідно з новим законом має відстрочку та які є нюансиСтуденти, які навчаються за денною або дуальною формою навчання для здобуття більш високого рівня освіти, ніж попередній, а також докторанти, інтерни та деякі викладачі отримають відстрочку від мобілізації згідно з новим законом в Україні.

До Румунії на старій "буханці" за 9 тисяч євро: ДПСУ викрила ще одну схему втечі ухилянтів за кордон

unn.com.ua 27 Кві. 14:47 Категорія:Кримінал та НП

До Румунії на старій "буханці" за 9 тисяч євро: ДПСУ викрила ще одну схему втечі ухилянтів за кордонСемеро чоловіків заплатили 6-9 тисяч євро місцевому жителю, щоб той переправив їх через українсько-румунський кордон на старому автомобілі УАЗ, але прикордонники перехопили і затримали їх.

Волошин розповів про ситуацію в Очеретиному та Соловйовому на Донеччині

unn.com.ua 27 Кві. 14:22 Категорія:Війна

Волошин розповів про ситуацію в Очеретиному та Соловйовому на ДонеччиніУкраїнські війська контролюють дві третини сіл Очеретине та Соловйове в Донецькій області на тлі триваючих запеклих боїв з російськими військами.

Зеленський закликав світ надати більше систем ППО аби захистити енергетичну інфраструктуру та українців

unn.com.ua 27 Кві. 14:19 Категорія:Війна

Зеленський закликав світ надати більше систем ППО аби захистити енергетичну інфраструктуру та українцівТридцять чотири російські ракети завдали удару по Україні протягом ночі, деякі з них були збиті, що змусило президента Зеленського закликати партнерів надати більше систем протиповітряної оборони та озброєння для протидії російському терору і забезпечення перемоги над життям.

Одна з російських ракет, що атакувала Львівщину, впала за 15 км від польського кордону - Прем'єр Польщі

unn.com.ua 27 Кві. 14:04 Категорія:Війна

Одна з російських ракет, що атакувала Львівщину, впала за 15 км від польського кордону - Прем'єр ПольщіОдна з російських ракет, яка атакувала Львівську область, впала за 15 кілометрів від польського кордону.

Армійців рф немає в Часовому Ярі, проте ворог намагається захопити місто не рахуючись із втратами - Волошин

unn.com.ua 27 Кві. 13:49 Категорія:Війна

Армійців рф немає в Часовому Ярі, проте ворог намагається захопити місто не рахуючись із втратами - ВолошинРосійські війська інтенсивно атакують Часів Яр у Донецькій області, намагаючись захопити місто, незважаючи на значні втрати, але українські війська контролюють ситуацію і не допустили ворога до міста.

ДТП в Броварах з потерпілими: Майбоженку сьогодні обиратимуть запобіжний захід

unn.com.ua 27 Кві. 13:44 Категорія:Слайдер

ДТП в Броварах з потерпілими: Майбоженку сьогодні обиратимуть запобіжний західГолову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка сьогодні судитимуть за те, що він у стані алкогольного сп'яніння спричинив ДТП з 4 жертвами.

Ситуація на фронті загострилась після оголошення США про допомогу Україні - В ОСУВ "Хортиця"

unn.com.ua 27 Кві. 13:37 Категорія:Війна

Ситуація на фронті загострилась після оголошення США про допомогу Україні - В ОСУВ "Хортиця" Ситуація на лінії зіткнення загострилася після рішення США про надання військової допомоги Україні: армія противника значно активізувала свою діяльність на Куп'янському напрямку та здійснила численні атаки, які були відбиті українськими силами.

росія шукає шляхи для обходу санкції ЄС щодо СПГ

unn.com.ua 27 Кві. 13:17 Категорія:Економіка

росія шукає шляхи для обходу санкції ЄС щодо СПГРосія шукатиме шляхи подолання санкцій ЄС щодо її операцій зі скрапленим природним газом, погрожуючи, що коли вона їх знайде, це матиме протилежний ефект для європейської промисловості.

ДТП в Броварах з потерпілими: голові РДА Майбоженку повідомили про підозру

unn.com.ua 27 Кві. 13:07 Категорія:Кримінал та НП

ДТП в Броварах з потерпілими: голові РДА Майбоженку повідомили про підозру Голові Броварської районної державної адміністрації Володимиру Майбоженку повідомлено про підозру у скоєнні ДТП з чотирма жертвами під час керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, і прокуратура клопотатиме про його арешт без права внесення застави.

ДТП в Броварах за участі п'яного голови РДА Майбоженка: двоє чоловіків у тяжкому стані

unn.com.ua 27 Кві. 12:59 Категорія:Суспільство

ДТП в Броварах за участі п'яного голови РДА Майбоженка: двоє чоловіків у тяжкому станіДвоє чоловіків перебувають у важкому стані з численними переломами, забоями, струсом мозку та закритими черепно-мозковими травмами після дорожньо-транспортної пригоди в Броварах за участю голови Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

В росії розслідують спалення ГУР гелікоптера рф, як теракт – ЗМІ

unn.com.ua 27 Кві. 12:52 Категорія:Війна

В росії розслідують спалення ГУР гелікоптера рф, як теракт – ЗМІУкраїнська розвідка знищила російський багатоцільовий вертоліт Ка-32 на аеродромі Остаф'єво в москві. В росії підпал розглядають як терористичний акт.

Росіяни знову вгатили ракетами по Дніпропетровщині: поцілили в інфраструктурний об'єкт, спалахнула пожежа

unn.com.ua 27 Кві. 12:47 Категорія:Війна

Росіяни знову вгатили ракетами по Дніпропетровщині: поцілили в інфраструктурний об'єкт, спалахнула пожежаРосійські окупанти влучили в інфраструктурний об'єкт у Дніпровському районі Дніпропетровської області, спричинивши пожежу та поранення двох людей.

Ракетний удар по психлікарні у Харкові: Синєгубов показав як нині виглядає медзаклад

unn.com.ua 27 Кві. 12:34 Категорія:Війна

Ракетний удар по психлікарні у Харкові: Синєгубов показав як нині виглядає медзакладРосійська ракета С-300 влучила в психіатричну лікарню в Харкові, поранивши пацієнтів і персонал.



Ваше місто Columbus ?   Змінити.   Чому ми запитуємо ці дані? Читайте про це в окремій статті.

Виберіть найближчий населений пункт


Дата публікації:

Категорія:

Джерело новин:


Знайдено 176457 новин

Закрити фільтр
  Не пропустіть останні актуальні новини! Додайте цю сторінку до закладок.